LAURIAN STĂNCHESCU – Model de parlamentar – patriot!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Model de parlamentar – patriot!

”Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd naţiunea mea fericită”

Va fi Jurământ parlamentar complementar!

Model de parlamentar- patriot!

Doamna deputat – Natalia Elena Intotero, fost ministru al Diasporei!

natalia intontero1

Născută în Țara Zarandului, printre urmele de foc ale Martirilor și Mucenicilor Golgotei Românismului – Avram Iancu, Horea, Cloșca și Crișan! În spiritul doamnei Deputat – vuiește ca într-o clopotniță trasă de Istorie – credința Moților geto-daci! Credința în Tricolor și înălțarea sa în Cancelariile lumii! Tricolor – pentru care s-a murit în Apuseni!

Trudește în Parlament – pentru promovarea și constelarea valorilor cultural- istorice, pentru memoriile antume și postume… românești! Se îmbracă în costumul național – onorând tradițiile străvechi ale poporului său! Este un cruciat al Golgotei Românești! Se poate mândri cu înscrierea în circuitul parlamentar și votarea proiectelor înregistrate sub numele meu, și a altor nenumărate proiecte devenite apoi Decrete Prezidențiale și Legi ale Statului Român – “Mihai Viteazul și Horea, Cloșca și Crișan – Martiri și Eroi ai Națiunii Române”! Doamna Deputat – descinde din suma simbolurilor românești, poartă costumul național din lada cu zestre spirituală… ca pe veșminte princiare geto-dacice!

Avram Iancu este o zeitate a românismului- pentru dânsa! Ne-am întâlnit la Țebea anul acesta… împreună cu doamna doctor Mădălina Fărcaș – autori ai unui alt proiect parlamentar! Prima parte a Testamentului lui Avram Iancu să devină Jurământ parlamentar complementar! Merită Crăișorul să-i împlinim o fărâmă din unicul său dor! Doamna Deputat s-a implicat pe loc în acest demers cultural-istoric… care străluminează visul Eroului Național… închinat drepturilor unui neam liturgic!