LAURIAN STĂNCHESCU – NU HUIDUIȚI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NU HUIDUIȚI!

Premierul României – domnul Nicolae Ciucă – m-a invitat la Guvern – cu proiecte de Țară – cultural-istorice!

NU HUIDUIȚI!

Politica mare și nobilă – nu se face cu huiduieli!

Politica pașoptistă – este model și revelație!

Am lucrat pentru două Guverne cu statut de independent politic – am lucrat cu mulți demnitari ai Statului Român! Am fost Consilier pe Cultură – la Cabinetul unui ministru! Pe strategiile mele – au intrat în Parlamentul României – cinci parlamentari! Proiectele mele (șase) votate în Parlament – au devenit Decrete de Stat – Decrete Prezidențiale și Legi ale Statului Român! Singurul demnitar – care dorește să lucreze cu mine… voi fi tot independent politic – este Premierul României – domnul Nicolae Ciucă! La Țebea m-a invitat să stau lângă dânsul – și am vorbit aproape o oră despre destinul Țării! M-a invitat la Guvern cu proiecte de Țară, voi merge!

Mulți mă întreabă de ce nu colaborez cu partidul lui George Simion… Nu au nevoie de oameni ca mine, George Simion…. nu mi-a cerut niciodată strategii imbatabile sau proiecte de Țară – și am destule…. cum se vede! George Simion – nu mi-a spus niciodată să lucrăm împreună! Să-i fie destinul cum și-l dorește!

Nimeni nu se naște cu providență – însă faptele cu aură

– îți pun armură hristică! Maturitatea și discernământul politic – le iei din gândirea politică a celor care au făcut națiunea să triumfe în Cancelariile lumii! Cultura și Diplomația antichității – sunt învățături ideale – fără ele nu faci politică legendară – doar politică de circ ambulant – prin târguri rămase în afara istoriei!

Așadar – voi lucra pentru Guvernul României – proiecte naționale, cultural-istorice…. nicidecum politice!

Adenda,

NU HUIDUIȚI!

Politica mare – nu se face cu huiduieli! Îl vedeți pe domnul Mihai Eminescu – huiduindu-și adversarii politici? A avut mulți – începând cu Casa Regală a României și partidele politice! A avut împotriva lui două Imperii care dominau Europa! Îl vedeți pe Avram Iancu huiduindu-și adversarii politici? A avut împotriva lui un Imperiu care domina Europa! Îi vedeți pe Horea, Cloșca și Crișan – huiduindu-și călăii! S-au luptat cu un Imperiu și l-au învins! Toți s-au stins în onoare, suferință și glorie anonimă! Toți au murit de tineri – înmulțind sufletul apostolic al Golgotei Neamului! Nu au fost învinși – și nici uciși spiritual! Merg desculț pe urmele lor – să nu le tulbur pulberea morții !

Laurian Stănchescu – scriitor, jurnalist, istoric literar!