GHEORGHE VOINEA – Mihaela Pleșca, românca de top în design-ul mondial, confirmă

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Așa cum a promis, Mihaela Pleșca, fondatoarea Neurodesign și câștigătoarea Trofeului de Aur al Marelui Juriu al A’ Design Award & Competition – cea mai importantă competiție de design din lume, a finalizat și a lansat cartea în domeniul design-ului la care lucra, intenția sa declarată fiind de a se adresa unui număr cât mai mare de cititori:

”Practic, îmi expun cunoștințele legate de design în sfera digitală cu care am jurizat câteva categorii specifice.

Conform scurtului comentariu de la lansarea cărții de către Mihaela Pleșca:

”Am scris cartea “Neuro Design și Rezonanța în UI, UX design”

Acum câteva luni am spus în presă că voi lansa o carte de UX, UI design și m-am ținut de cuvânt. Volumul se numește “Neuro Design și Rezonanța în UI, UX design“.
În carte am scris despre cele 2 stiluri proprii de design (Neuro Design și Rezonanța în design) care m-au ajutat să câștig cele 4 trofee de aur în rândul juriului premiilor mondiale de design A’Design Award and Competition din Italia și totodată să fac parte 2 ani la rând, din juriul premiilor mondiale de UX design Interaction Design Award (în etapa semi-finalelor).
Cartea se adresează tuturor celor care își doresc un site mai prietenos cu utilizatorul astfel încât să genereze conversii.”

Citește și: GHEORGHE VOINEA – Performanță și vis împlinit: Mihaela Pleșca, câștigătoarea Trofeului de Aur la cea mai importantă competiție de design din lume!

Cei interesați de mai multe detalii privind conținutul cărții, pot accesa adresa oferită de către autoare:

Felicitări și mult succes în continuare, Mihaela Pleșca!

Gheorghe Voinea, analist,  jurnalist U.Z.P.R.