GHEORGHE VOINEA – Performanță și vis împlinit: Mihaela Pleșca, câștigătoarea Trofeului de Aur la cea mai importantă competiție de design din lume!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Suntem mândri de performanța realizată de către Mihaela Pleșca, fondatoarea Neurodesign, care a reușit un succes de prestigiu: câștigarea Trofeului de Aur al Marelui Juriu al A’ Design Award & Competition – cea mai importantă competiție de design din lume.

Mihaela Plesca 2

Pentru reușita sa de excepție, Mihaela Pleșca și-a manifestat justificata bucurie:

”Am câștigat trofeul de aur al marelui juriu din Italia.

Organizatorii A’ Design Award and Competition mi-au oferit trofeul de aur al marelui juriu, după ce am îndeplinit toate criteriile lor foarte stricte la nivel de jurat.
Este al 4-lea an consecutiv când reușesc această performanță și mă simt onorată și bucuroasă pentru că am putut să adaug plusvaloare competiției, astfel încât să fiu recompensată cu aur la nivel global.
A’Design Award and Competition este cea mai mare și prestigioasă competiție de design din lume, cu gala organizată în Italia.”

Mihaela Plesca 1

A’​ Design Award and Competition se desfășoară anual în Como (Italia), la nivel internațional, distincțiile oferite se acordă într-o gamă largă de domenii de creație, cu scopul de a populariza cei mai buni designeri din orice țară, în toate domeniile.

Scopul principal al competiției este acela de a crea notorietate mondială și înțelegere privind bune practici și principii de design, prin evidențierea celor mai bune designuri din toate țările și din toate domeniile industriale. A’ Design Awards își propune să stimuleze designeri și branduri din toată lumea să creeze produse și proiecte de care să beneficieze întreaga societate.

Mihaela Pleșca, originară din Brașov, este Account Manager în divizia de Local SEO a DWF și designer multidisciplinar cu orientare spre Neuro-design.
Realizările sale confirmă că viitorul este al oamenilor tineri, multitalentați și al companiilor care susțin sistemele de lucru WFH (Work from Home) și WFA (Work from Anywhere), sisteme care permit angajaților să aibă o abordare diferită a carierei.
Referitor la eforturile depuse pentru câștigarea trofeului de aur, Mihaela Pleșca a declarat următoarele:
“Eu am fost foarte bucuroasă pentru că am muncit mult ca totul să fie bine în procesul meu de jurizare, astfel am fost desemnată câștigătoarea trofeului de aur al marelui juriu.
Pentru mine, a fost un vis devenit realitate pentru că, încă din perioada liceului, am vrut să devin unul dintre cei mai buni designeri din lume!
Cu fiecare trofeu câștigat mă simt din ce în ce mai bucuroasă pentru că toate criteriile se aspresc an de an în competiție și îmi doresc să mă mențin, să fac performanță la fel de bine.”
Un alt aspect demn de a fi menționat în legătură cu cariera profesională a Mihaelei Pleșca, este faptul că a reușit performanța de a face parte și a se menține în juriul A’ Design Award & Competition în ultimii 5 ani.

jurat plesca

Pentru a aprecia eforturile depuse în calitatea sa de jurat, este de remarcat că, la ultima ediție, Mihaela Pleșca a jurizat 1.838 de lucrări din următoarele categorii: fashion, graphic interior design, marketing, UI, UX design, packaging design, design de lux, arhitectura, lighting design, centre comerciale de sales, digital & electronic devices, mobilier și ospitalitate / hoteluri.
În prezent, în A’​ Design Award and Competition, sunt înregistrate 114 țări, printre care Elveția, Japonia, Italia, SUA, China, Marea Britanie, iar rezultatele jurizării celor 110 categorii ale competiției sunt traduse în 108 limbi și apar în 300 de publicații.

Calitatea de jurat la A’​ Design Award and Competition presupune o pregătire multidisciplinară și performantă, performanțele Mihaelei Pleșca fiind susținute de multiplele sale talente:

”Sunt designer multidisciplinar (UX, fashion, interior și product design), autor în Anuarul Mondial de Design din Italia, speacher, cântăreață și actriță.”

 

cantaret plesca

În prezent, Mihaela Pleșca scrie o carte în domeniul design-ului, cu intenția declarată de a se adresa unui număr cât mai mare de cititori.

”Practic, îmi expun cunoștințele legate de design în sfera digitală cu care am jurizat câteva categorii specifice. De asemenea, sunt deschisă la noi colaborări pe parte de design și marketing cu antreprenori și investitori, pentru că simt că este nevoie să aduc plus valoare și în țară.”

Felicitări și mult succes în continuare!

Gheorghe Voinea, analist,  jurnalist U.Z.P.R.

Surse: Mihaela Pleșca, revista de afaceri fwdBV.