GHEORGHE VOINEA – Un nou premiu de prestigiu pentru românca Mihaela Pleșca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

După ce ne-a provocat mândria prin câștigarea Trofeului de Aur al Marelui Juriu al A’ Design Award & Competition – cea mai importantă competiție de design din lume, românca Mihaela Pleșca continuă seria sa de succese, adăugându-și la colecția de performanțe un nou premiu prestigios, obținut la concursul global Business Elite.

Citește și: Performanță și vis împlinit: Mihaela Pleșca, câștigătoarea Trofeului de Aur la cea mai importantă competiție de design din lume!

Referitor la noua sa performanță, Mihaela Pleșca nota pe profilul ei de linkedin.com:

”Consiliul consultativ din Canada, de la concursul global Business Elite mi-a oferit un premiu.

Ei oferă unui număr restrâns de tineri de elită mondială, un premiu recunoscut la nivel global, ca drept răsplată pentru performanțele excepționale avute și mă simt onorată să mă număr și eu printre ei (suntem 3 la nivel global).

Business Elite’s “Under 30”este un program prestigios de premii care identifică talentul de afaceri în vizionari și inovatori tineri, remarcabili la nivel global, care schimbă modul în care se fac lucrurile.

Procesul de evaluare este conceput pentru a garanta că nominalizații sunt evaluați în funcție de realizările, reputația, abilitățile lor de conducere și ambiția de a reuși în continuare în afaceri.

Prin stilurile mele inovatoare de design, premiile mele mondiale și implicarea mea în activitățile de pe plan global din design și marketing, a rezultat acest nou premiu și sunt recunoscătoare pentru el.”

Felicitări și mult succes în continuare!

Gheorghe Voinea, analist,  jurnalist U.Z.P.R.