NAPOLEON SĂVESCU – Obârșia…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Obârșia…

Nu citiți materialul de mai jos.
Vă induce in eroare.

Tot mai mulți ”alogeni de România” se străduiesc să ne nege adevărata obârșie sau să demaște ”conspirația” dacologilor de azi care pur și simplu nu vor să dispară din istorie.

După ce au redus limba dacilor la câteva cuvinte, au șters memoria culturala a dacilor, i-au făcut să se simtă inferiori prin demonizare dac-drac și sunt iritati atunci când apar oameni care se consideră daci și vor să rescrie istoria oficială care nu le dă dreptul la existență.

Ai dracu dacii ăștia moderni, Napoleon Săvescu, Adrian Bucurescu, Paul Lazãr Tonciulescu, Cornel Bîrsan, Eugen Delcea, care nu vor să accepte minciuna lor …istorica.

Sunt alogeni și latinopați care nu pot concepe cum o personalitate ca Nicolae Densușianu, după ce a cercetat lucrări în bibliotecile din București, Budapesta, Viena și Vatican, a ajuns la concluzia că pe aceste meleaguri a existat un popor Pelasg care a avut un imperiu ce se întindea până în …Japonia.

Doar istoria oficială spune clar că lumea a început cu romanii, iar dacii erau niște bieți neica nimeni de care romanii s-au impiedicat pentru o clipă.

Ce spune un specimen latinopat despre dacii moderni:

”Curentul cultural dacologic, care vrea sã repunã în drepturi ”marea civilizaţie dacã”, uitã adesea sã mai facã diferenţa între fantezie şi fapt, în virtutea unui naţionalism fundamentalist care intoxicã mediul academic şi cercetarea profesionistã.”

Dacă nu spui că dacii au fost șterși de pe fața pământului înseamnă că trăiești o fantezie.

== Probabil o fantezie au fost și cei 40 de împărați daci sau traci-daci-getodaci cum li se mai spun în fițuicile oficioase, care au condus Imperiul roman de Răsărit după epoca Traian.

== Probabil fantezie o fi și Împăratul Galerius care a schimbat pentru scurt timp denumirea imperiului Roman în Imperiul Dac așa cum aflăm de la Lactanțiu, cel mai înverșunat dușman al lui:

”Odinioară, când a primit titlul de împărat, el a declarat ca ESTE DUSMAN NUMELUI DE ROMAN ȘI CĂ VREA SĂ SCHIMBE TITULATURA IMPERIULUI ROMAN CU ACEEA DE IMPERIU DACIC.”

O fi și ăsta parte a conspiratiei mondiale dacice.

Și cum se mai lasă intoxicat mediul academic, tinerii profesori de istorie nemaidorind să fie prostiti cu latinizarea dacilor, ei începând sa descopere lucrurile adevărate.

Iar daca este intoxicat înseamnă că este ceva rău, că dacismul este o otravă care distruge trupul sănătos al cuceritorilor romani.

Interesant cum acasă la tine ești considerat o intoxicare, cum spun unii inchizitori latrinopați:

”Mai exact, cum s-a ajuns la o exacerbare atât de mare a cultului dacoman?… Totul porneşte de la nevoia unei rădăcini.”

Să ne fie înțeles, românii nu trebuie să aibe niște rădăcini reale, ci unele impuse de niște indivizi așa-zis “școliți”!!!

Numai că rădăcinile noastre reale sunt cele daco-getice și pelasgice.

Ce o fi așa de greu de crezut?

Poporul român nu este urmasul celui roman, nici nu avea cum pentru că pur și simplu nu exista un popor roman!

Imperiul roman era un conglomerat de națiuni care își vedeau de treabă fiecare în felul lor, doar funcțiile de conducere fiind supuse formalităților romane.

Este ca si cum ai spune ca a existat un popor sovietic cand am vazut cu totii că rușii, ucrainieinii, uzbekii, cecenii etc. trăiau separat, doar funcțiile de conducere fiind ”sovietice” prin formalism.

A fost și cazul și imperiului habsburgic unde o serie de națiuni l-au moștenit.

Iar daca nu exista popor roman, cum ne-am romanizat?

Ce mai spun cârtitorii plătiți de statul român:

”În 1894 Teohari Antonescu publică o lucrare al cãrei titlu vorbeşte de la sine: ”Dacia, patria primitivă a popoarelor ariene”, dar cel care va crea o adevãratã biblie a protocronismului este Nicolae Densuşianu, care nu duce lipsă de erudiţie sau metodologie, dar acestea nu sunt deloc temperate de fantasme…”Dacia preistorică” din 1913 ne prezintã imperiul ”pelasgic”, care se extinde din Dacia începând cu 6000 î.Hr., ajungând sã cuprindă Europa, Asia şi Africa…

Teritoriul României devine nucleul unui mare imperiu, dacii sunt strãmoşii tuturor popoarelor, iar din limba dacă derivă toate celelalte.

Dacia este un centru al lumii şi un simbol cosmic.”

Deci, Nicolae Densușianu, care nu duce lipsă de erudiție sau metodologie este un fanatic deoarece a ajuns la concluzia că daco-geții sunt urmașii Imperiului Pelasg ce a dominat Europa, Asia și Africa, iar românii sunt urmașii pelasgo-daco-geților antici.

Pentru o clipa sa fim de acord cu acești adevărați profanatori de memorie ancestrală românească și să spunem la fel ca ei: În perioada 1905-1912, cand daco-geții nu existau în istorie, un cercetator român, N.Densusianu premiat de Academia Română pentru studiile sale istorice, a primit o bursă de la aceeași academie și a fost trimis să cerceteze istoria românilor la bibliotecile din Budapesta, Viena și Vatican. Acesta a citit toate operele clasice de la aceea vreme care îi menționau pe geți sau daci. A fost în zonele românești din Serbia și Croatia. Cu toată informația acumulată concluzia la care a ajuns a fost să spună că daco-geții sunt urmasii Imperiului Pelasg care a dominat lumea.

La 1900 când scrierile SF erau reprezentate doar de Jules Verne.

Când NIMENI nu s-a gândit în lumea asta să facă legătura între neamurile lor și pelasgi. Nici măcar grecii care au făcut varză panteonul zeilor pelasgi Uran, Saturn, Apollo etc. cu mitologia lor.

NIMENI n-a avut curaj să-și asume istoria unui popor magnific, să se lege de el. Doar un român, avoct/istoric, născut într-un sat, Densuș, din judetul Hunedoara. El a avut tupeul să refacă legatura între Imperiul Pelasg, daci si români.

Absurd, nu?

Mai bine stătea el și invăța ”latinizarea” dacilor decât să provoace atât stres dacofobilor.

De aici tipetele de groază ale iubitorilor de soldați romani sau al celor fără rădăcini în Carpați. Ei au impresia că istoria lumii începe cu Imperiul Roman. Ca și cărtile noastre de istorie. Înainte de romani nu gasesti decât câteva rânduri daci.

Acești adoratori de soldați romani au crezut că veșnic vor prosti lumea cu teoria romanizarii unde câteva mii de soldați romani, le-au tras-o la toate femeile din Dacia, doar parțial cucerită-14%, dar mai ales din părtile libere-86% din Dacia.

Femeile dace din Moldova, Maramures etc., care nu au vazut romani în viata lor au nascut copii cu ei și i-au învățat doar în limba latina.

Că ele au refuzat să mai vorbească limba dacă ( maternal) cu cei mici, doar ca să se nască o teorie absurdă a celor care nu ne vor neam de ”barbar”.

Au vorbit limba romana pe care au invățat-o ele de …undeva.

Dacă au rămas insărcinate cu soldati romani pe care nu i-au văzut de ce nu ar invăta limba romana de …undeva fără să o audă?

Bătranii, care stateau in satele dacilor liberi și nu aveau de unde să afle de existența romanilor, învătau la radio pe rupte limba romana,in urma cu 2000 de ani !!??.

Ei, cei mai fanatici păstrători ai tradițiilor dacice, dintr-o dată, s-au gândit că această necunoscută cultură romană este mai faină. Asa că au imbrătisat cultura romana despre care știau … …nimic.

Ei nu aveau de unde sa afle de romani. Nu existau televizoare, ziare, internet, faceboook să știe de ei. Tot ceea ce stiau erau din spusele luptătorilor daci.

O chestiune interesantă și în cazul luptătorilor daci.

Ei au fost romanizati în timpul luptelor. În toiul luptelor pe viață și pe moarte ei învățau de zor limba latină.

Nici nu mai vorbeau limba dacă, probabil de rușine. Se simțeau barbari provinciali, asa că vorbeau latina înainte de luptă, în toiul luptei și după luptă. Poate era o strategie să-i facă pe legionarii romani să-i considere …frați.

Alte elucubrații:

”Majoritatea protocroniştilor nu au studii de istorie, ignoră scrierile istorice, scot din context idei, hiperbolizează surse incerte şi izolate (Tăbliţele de la Sinaia, de la Tărtăria etc.), apelează la argumente logice care nu sunt decât speculaţii şi îi anatemizează pe istorici pentru că ar ascunde adevărul.”

Cu un astfel de mod de a explica trecutul nostru și copiii de gimnaziu realizează că istoria oficială a românilor este în suferință vizibilă.

Dacă românii iubitori de istorie si de daci acționează pentru redescoperirea strămoșilor reali, ei nu trebuie băgați în seamă pentru că nu au studii de istorie. Mai bine să ai studii de istorie și să repeți ca papagalul inepția că dacii au fost romanizați și că românii au apărut ca simbioză între poporul dac și cel roman.

Dacă cineva găsește Tăblite cu scris mai vechi cu 2.000 de ani decât cel sumerian ,reprezintă un caz izolat și nu trebuie cercetat pentru a vedea dacă mai sunt și alte Tăblițe în genul celor de la Tărtăria, așa cum se închid la foc automat șantierele arheologice din calea autostrăzilor, de teama ca istoria meleagurilor noastre care zace îngropată să nu strice dogmele Academiei Române.

Ar fi chiar păcat să rescrii istoria oficială pe baza a trei tăblițe cu un scris mai vechi decât cel Sumerian cu 2000 de ani.

Tone de maculatură tipărite inutil an de an în care ni se spune că cel mai vechi scris este cel sumerian să nu mai aibă folos doar pentru 3 tăblițe?

Mai bine nu cercetăm și facem arheologie cu excavatorul pe autostrăzile patriei. Cum bagă o cupa de excavator in pamant cum scot artefacte ale pelasgilor sau ale dacilor, la 1-2-3 metri, de rămân fără replică iubitorii de romanizatori.

Ei tot așteaptă acel ceva care să le confirme că dacii ș-au uitat limba și tradițiile si le-au îmbrățisat pe cele ale invadatorilor romanilor.!

Domnilor, acesti istorici “ români” chiar ne cred tâmpiti???!!!