ADINA ALBERTS – Manipularea

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Manipularea

Am trăit s-o aud și pe asta… Un “studiu” recent ne spune că dacă bem mai mult de două pahare de apă pe zi suntem în pericol de a dezvolta nu știu ce boli…

Trăim vremuri nebune unde manipularea e la tot pasul. Suntem zăpăciți permanent cu știri medicale care numai sănătatea noastră nu vizează. Și adesea sunt utilizate căi de comunicare dedicate, convingătoare, de necontestat…Doamne! Mă abțin să intru în polemici aiuristice pe social media cu unii dintre colegii mei! Mă știți că nu-mi stă în fire! Dorința mea de a veni în ajutorul vostru a fost, este și va fi mereu autentică. Eu mă bucur ca un copil de fiecare reușită împreună. De fiecare vorbă bună care vine de la voi. Și mă face să fiu și mai ambițioasă, și mai bună în ceea ce fac, și mai eficientă, și mai utilă.

Gândesc cu creierul meu, fără să mă las manipulată de știrile cotidiene, ceea ce mă face pentru unii “o persoană dezinformată”.

Mi-aș dori ca seniorii noștri să nu mai aibă vreodată grija zilei de mâine, ceea ce mă face pentru unii “o comunistă”.

Cred cu tărie că meritocrația trebuie să ne ghideze în toate deciziile zilnice, ceea ce mă face pentru unii “o neadaptată”.

Port o recunoștință reală părinților mei pentru că m-au educat, nu m-au răsfățat. Ador să învăț, să muncesc, să fac efort pentru a-mi atinge scopurile și vreau mereu să mă autodepășesc. Asta mă face “o ciudățenie a naturii”.

Vă mulțumesc tuturor, dragii mei, pentru că în ciuda multiplelor mele “defecte”, sunteți și rămâneți, în număr atât de mare, PRIETENII MEI.

(#SanatateaTAPrioritateaMEA)

ADINA ALBERTS
Ultimele postari ale lui ADINA ALBERTS (vezi toate)