LAURIAN STĂNCHESCU – Antiromânul – Prefect de Hunedoara!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Antiromânul – Prefect de Hunedoara!

Prefectule de Hunedoara! Privește bine poza asta! Voi veni cu cântece naționale la ușa Prefecturii Românești!!! Privește bine – am mai fost acolo!

Prefectule vremelnic – vin la ușa Prefecturii în cărucior – să te denunț public pentru antiromânism și sfidarea Decretelor de Stat, devenite Legi ale Statului Român – semnate de Președintele României – cu privire la Martirii și Eroii Neamului!!!

Muncitor necalificat în Istorie și Cultură Națională! – l-ai îngropat pe Martirul și Eroul Națiunii Române – sub putrede coroane politice!!

Tu nu ai nici dreptul și nici voie – să-ți treci umbra uscată prin fața mormântului sfânt! Nu ai smerenie liturgică, până și umbra ta se ține departe de tine – arde mocnit – om fără umbră! Tu nu ești stăpâm nici peste umbra ta – și vrei să fii stăpân peste moartea vie a Tribunului Românismului?

L-ai arestat politic pe Avram Iancu, ai făcut din sfântul său mormânt – o temniță, ai pus garduri de fier și jandarmi – între Hristosul Românismului și moții săi…! Nu le dai voie moților- să facă de gardă la Soarele lor! Om nesfințit și dezdumnezeit!

Băi antiromânule – nu ți-ai pus niciodată genunchii în fața Crăișorului, nu ai atins niciodată Tricolorul de la căpătâiul său, nu ai turnat niciodată o picătură de apă rece – la rădăcina mormântului său – să-i stâmperi dogoarea morții și a suferinței apostolice!

Laurian Stănchescu – scriitor, jurnalist, istoric literar!
Autorul proiectului din Parlament!