CRISTIAN TERHEȘ – Creșterea costului de trai în UE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Creșterea costului de trai în UE

Creșterea costului de trai în UE, ca urmare a creșterii prețurilor și taxelor, este doar UN rezultat al politicilor demente și nefondate promovate de când Ursula von der Leyen și-a început mandatul.

Dezbătând pe creșterii costului de trai în UE, pe data de 05.07.2022 în Plenul Parlamentului European, europarlamentarul Cristian Terheș a spus:

Domnule Comisar,
stimați colegi,

definiția nebuniei este să faci același lucru în mod repetat și să te aștepți la rezultate diferite.

Vorbim acum despre o creștere a costului de trai în Uniunea Europeană, care este doar un rezultat al politicilor demente și nefondate promovate în Uniunea Europeană de când Ursula von der Leyen și-a început mandatul.

Planul Ursulei de a schimba cu forța comportamentul europenilor prin creșterea prețurilor și a taxelor, dupa cum ea însăși a spus, a cauzat o inflație nemaivăzută în UE și mai multă sărăcie decât oricând.

Soluția de a face costul de trai în UE mai accesibil este să reduci taxele, astfel încât firmele să aibă mai mulți bani să investească și să creeze locuri de muncă, iar oamenii să aibă mai mulți bani să cheltuiască.

Ursula von der Leyen trebuie să înțeleagă că nu poate scoate oamenii din sărăcie suprataxându-i, după cum aceasta nu poate, într-o piață unde cererea pentru energie este în creștere, să scadă prețul la energie închizând surse de energie.

Nu în ultimul rând, Parlamentului European trebuie să oprească demența și să susțină generarea de energie din putere nucleară și gaz care, alături de energia regenerabilă, pot să producă energie sustenabilă și mai ieftină care să facă costul de trai mai accesibil pentru toți europenii.

Mulțumesc!”

Biroul de presă al

Europarlamentarului Cristian Terheș

Sursa: CRISTIAN  TERHEȘ – Europarlamentar