CLAUDIA POP-SILAGHI – CÂNEPA și interesul marilor companii…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

CUM și DE CE A FOST INTERZISĂ CULTIVAREA CÂNEPII?

AVvXsEiRGOaeHbWfpwC3L1pGBrXpb5AxSY3iMFxaPGqeDe8BqLC9t4OL GKZ3l9eBNVNmt4LAXDIUUlP7FZ80GdCmULZ8FKBMigznKe981OkPiuQF 52v0x9ahBOLg7usM51veUmcF lW07sXuDymyLreRsxHM5D7gn7at yQZ X7ca1EYbB4w3WalLcB21MwA=w426 h640


1. Un acru de cânepă poate produce aceeași cantitate de hârtie ca 4 acri de copaci. 

2. În timp ce cânepa poate fi transformată în hârtie de 8 ori, lemnul poate fi transformat în hârtie de 3 ori. 

3. Cânepa crește în 4 luni, copacul în 20-50 de ani. 

4. Canabisul este un adevărat captator de radiații. 

5. Canabisul poate fi cultivat oriunde în lume și are nevoie de foarte puțină apă. În plus, deoarece poate fi protejat de insecte, nu are nevoie de pesticide. 

6. Dacă textilele din cânepă se răspândesc, industria pesticidelor ar putea dispărea cu totul. 

7. Primii blugi au fost din cânepă; chiar și cuvântul „KANVAS” este numele dat produselor din cânepă. Cânepa este, de asemenea, o plantă ideală pentru a face frânghii, frânghii, genți, pantofi, pălării. 

8. Reducerea efectelor chimioterapiei și radiațiilor în tratamentul canabisului, SIDA și cancerului; Este utilizat în cel puțin 250 de boli precum reumatism, inimă, epilepsie, astm, stomac, insomnie, psihologie și boli ale coloanei vertebrale. 

9. Valoarea proteică a semințelor de cânepă este foarte mare, iar cei doi acizi grași din ea nu se găsesc nicăieri în natură. 

10. Cânepa este chiar mai ieftin de produs decât soia. 

11. Animalele hrănite cu canabis nu au nevoie de suplimente hormonale. 

12. Toate produsele din plastic pot fi făcute din cânepă, iar plasticul din cânepă este foarte ușor de revenit la natură. 

13. Dacă caroseria mașinii este din cânepă, va fi de 10 ori mai rezistentă decât oțelul. 

14. Poate fi folosit si pentru izolarea clădirilor; este durabil, ieftin și flexibil. 

15. Săpunurile și produsele cosmetice din cânepă nu poluează apa; Deci este complet prietenos cu mediul. 

În America, în secolul al XVIII-lea, producția de cânepă era obligatorie, iar fermierii neproducători au fost opriți. 

Acum situația este inversă.

AVvXsEhzCoQQ543cpbGw8K05Vf7LbEwVmPhquoae EOYOVWq4yfbZ2NP4Pf8IVfgcRLSca05ND6H9WmiNFhRyC9RMWv4cxp5Nuu1yMOcUsnpvLVSdSebw50Fr6 iUBcwcIZvLKezrdIxZrs2PDQLnV YxugBDjfj 0yo2VSNq0WnNN3agG8mpzWVxabhrP3Dbw=w640 h362

 

DE UNDE VINE INTERDICȚIA:

W. R. Hearst era proprietarul ziarelor, revistelor și mass-media în America în anii 1900. Aveau păduri și produceau hârtie. 

Dacă hârtia ar fi făcută din cânepă, ar putea pierde milioane. 

-Rockefeller a fost cel mai bogat om din lume. Era o companie petrolieră. Biocombustibilul, uleiul de cânepă, a fost, desigur, cel mai mare dușman al lui. 

-Mellon era acționar majoritar la Dupont și avea un brevet pentru producția de materiale plastice din produse petroliere. Iar industria canabisului își amenința piața. 

-Mai târziu, Mellon a devenit secretarul de trezorerie al președintelui SUA Hoover. Aceste nume mari despre care am vorbit au decis la întâlnirile lor că canabisul este inamicul. Și l-au eliminat. Prin intermediul mass-media, au injectat marijuana în creierul oamenilor ca drog toxic, împreună cu cuvântul marijuana. Medicamentele de canabis au fost retrase de pe piață și înlocuite cu medicamente chimice folosite astăzi. Pentru producția de hârtie, pădurile sunt tăiate. Intoxicația cu pesticide și cancerul sunt în creștere. Și apoi ne-am umplut lumea cu gunoi de plastic, deșeuri periculoase… 

(Text preluat.)

canepei industriale
LA CULES DE CÂNEPĂ…

HERODOT:

TRACII-GETO-DACII ÎŞI FAC ÎMBRĂCĂMINTE DE CÂNEPĂ 

„În ţara lor creşte cânepa, care seamănă uimitor cu inul, numai că este mai groasă şi mai înaltă. Creşte şi spontan şi semănată. Iar din ea traco-geții îşi fac îmbrăcăminte, foarte asemănătoare cu cea de in. Când nu eşti bun cunoscător nu poţi să îţi dai seama dacă aceste haine sunt de in sau de cânepă. Omul care n-a văzut niciodată cânepa va crede că haina este făcută din in.”
 

fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

                         CĂMAȘĂ(IE) DIN CÂNEPĂ

canepa industriala in romania din cauza spaimei de marijuana 695 body image 1432723511

                                FUIOR DE CÂNEPĂ

 

C%25C3%2582NEPA

                                     MELIȚATUL CÂNEPII

c%25C3%25A2nep%25C4%2583

                              ÎNMUIATUL CÂNEPII