ADINA ALBERTS – ALBASTRUL DE METILEN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Revin din nou asupra acestei substanțe “magice”, ALBASTRUL DE METILEN.

ALBASTRU DE metilen

Am amintit de mai multe ori că este un antiviral extrem de eficace și v-am indicat să luați în această perioadă, preventiv, câte o capsulă dintr-unul dintre medicamentele indicate împotriva infecțiilor urinare, pentru că aceste medicamente au doza optimă de AM. Și sunt ușor de procurat. Acelea care conțin albastru de metilen, evident! 1 capsulă la 3 zile!

***

Dar haideți să vă spun ce alte beneficii mai are această substanță:

👉Până la apariția substanțelor de sinteză cu care suntem atât de familiarizați astăzi, AM era considerat cel mai eficace antiviral, antibacterian, antifungic.

👉Era un antimalaric cunoscut pâna în urmă cu câteva decenii; azi mulți specialiști încă îl consideră ca fiind mult mai eficient decât medicamentele de elecție împotriva malariei!

👉Crește nivelul de energie tisulară păstrând tinerețea celulară, împiedicând astfel fenomenul îmbătrânirii.

👉Este un neuroprotector, acționează prin scăderea sintezei de amiloid împiedicând apariția demenței Alzheimer. De altfel, există în practica medicală neurologică un medicament care e derivat al AM, pe nume LMTX®, care este deja introdus în studiile clinice din unitățile spitalicești din lume, și administrat bolnavilor de Alzheimer.

👉Are efect antipsihotic, antidepresiv și îmbunătățește starea de spirit.

👉Crește capacitatea de atenție, învățare și memorare.

👉Stimulează metabolismul glucozei în condiții anaerobe crescând energia celulară.

👉Crește capacitatea hemoglobinei de transport a oxigenului către țesuturi.

***

Este un medicament foarte sigur. Doza optimă este de 0,5-2 mg/kg corp.

❗️Atenție, ingerați doar preparate de uz intern.

‼ Persoanele care au deficit de glucozo 6 fosfat dehidrogenaza nu trebuie sa ia AM; nici persoanele care sunt sub tratament cu antidepresive serotonergice nu trebuie sa ia AM.

❗‼Crește ușor tensiunea arterială!

***

În acest moment, în farmaciile din România găsiți capsule cu albastru de metilen indicate în infecțiile urinare. Mai există și pastile de supt pentru infecțiile din gât indicate și pentru copiii de peste 5 ani. De asemenea mai sunt și sprayuri de uz oral care conțin AM. Puteți apela la farmaciști și puteți cere să vă prepare în farmacii soluții de albastru de metilen de uz intern.

***

Last EDIT: Exista Gama BISEPTOL cu albastru de metilen, de la Dacia Plant formata din capsule, sirop, drajeuri, apa de gura si spray bucal.

ADINA ALBERTS
Ultimele postari ale lui ADINA ALBERTS (vezi toate)