CRISTIAN TERHES – Refuz de validare în Parlamentul European

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Am refuzat sa validez prin prezenta mea impostura premierului canadian Justin Trudeau, care a tinut un discurs in fata Plenului Parlamentului European pe data de 23.03.2022, motiv pentru care nu am fost in sala cand acesta a vorbit.

parlam UE Trudeau

Nu poti veni sa-i tii lectii de democratie lui Putin din Parlamentul European, cand tu treci cu copitele cailor peste proprii tai cetateni care cer sa li se respecte drepturile fundamentale.

Diferenta dintre democratie si tiranie nu e data de locatia geografica a liderilor politici, ci de valorile pe care acestia le promoveaza.

“Vestul” nu e un spatiu al libertatii ca loc geografic, ci ca si civilizatie, dezvoltata ca urmare a faptului ca, avand la baza valorile iudeo-crestine (respectiv ca omul e creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu si a fost rascumparat, cu pret de sange, de Fiul lui Dumnezeu), a construit o societate si un sistem statal care a pus in centrul OMUL, care e de/servit de catre stat.

Opusul “vestului” nu e “estul” ca loc geografic, ci ca oranduire sociala si statala care, avand la baza filozofia marxista, pune in centru statul si birocratii acestuia, care sunt deserviti de oameni.

Or, cand tu, om politic din “vest”, implementezi la tine acasa metode de represiune si incalcari ale drepturilor propriilor cetateni, ce-si cer drepturile respectate, cum o face si Putin acasa, nu esti cu nimic mai bun ca el. Dimpotriva, la tirania pe care o implementezi adaugi impostura si ipocrizie, distrugand libertatea si valorile “vestului”.

Acesti lideri impostori ai vestului de azi au adus lumea in haosul in care ne gasim azi, tocmai pentru ca s-au indepartat de valorile care au facut “vestul” o lume libera si prospera.

“Razboiul rece” a fost castigat nu cu arme, ci cu valorile lumii libere. Pe scurt, libertatea a infrant tirania!

Indepartarea liderilor din vest de la aceste valori (libertate individuala, respect pentru drepturi si libertati etc), insa, nu doar ca i-au facut sa-si piarda ascendentul moral, dar au permis ridicarea unor tirani ca Putin.

Planurile imperialiste ale lui Putin nu sunt noi. Cu toate acestea, liderii din vest au ignorat evidentele, continuand sa faca afaceri cu Rusia, care le vindea gaz, petron si carbune ieftin, in timp ce pe banii vesticilor Putin isi contruia armata.

Intre tirania imperialista ruseasca, promovata de Putin, si tirania neomarxista pretins progresita promovata si de Trudeau, in care oamenii sunt deposedati de drepturi si libertati, devenind obiecti ai statului, eu nu aleg nici una.

Aleg, in schimb, sa promovez si sa lupt pentru aceleasi valori conservatoare care au adus pace prin prosperitate in Europa: suveranitate nationala, libertate individuala si respect pentru drepturile omului, ce sunt un dar pe care l-am primit de la Dumnezeu pentru ca suntem creati dupa chipul si asemanarea Sa.

Sursa: CRISTIAN  TERHEȘ – Europarlamentar, (https://www.facebook.com/100063648702791/posts/371175721680715/?sfnsn=mo)