LAURIAN STĂNCHESCU – Comunicat de Presă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Comunicat de Presă!

Scrisoare publică… adresată domnului Președinte Klaus Iohannis și domnului Premier Marcel Ciolacu!

Ordonați clasei politice – încetarea execuției publice a poporului român, moștenitorul unei identități milenare!

Revoltă și protest la Parlament – din căruciorul cu rotile!

„Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd naţiunea mea fericită“ – Avram Iancu. Jurământ complementar pentru parlamentari!

Marți (26 Septembrie – ora 12,00) încep o revoltă la Parlamentul României… față de antiromâneasca și mediocra clasă politică… constituită în temnicer și pluton de execuție… al propriului popor!

Tâlhăresc și ucid de trei decenii – Învățământul, Educația, Cultura, Istoria, Sănătatea, Economia, Justiția, Armata, Poliția, Cercetarea, Biserica…

Tâlhăresc nașterile copiilor… de destine, ne țin drumul spre Biserici și cimitire, ne jefuiesc de Credință…. singura avuție… care ne mai leagă sufletul de o viață… făcută praf și pulbere! Sunt creaturi homerice… ivite din cel mai negru neant și hazard al istoriei!

Jefuiesc la drumul mare – și puținul… care abia ne mai ajunge de pe o zi pe alta, ne fură și sărăcia… care ne mai prelungește zilele!

Revolta și protestul meu… din scaunul cu rotile… nu se ridică împotriva țărânii și a cerului, nu se ridică împotriva neamului meu… mă ridic împotriva decăderii, a pieirii onoarei, moralității, cinstei și demnității… din România… arestată politic!

Acuz de înaltă trădare a Țării… toată pleava politică de după Decembrie 1989, de însângerarea istoriei și culturii noastre… care fac parte din Calendarul Patrimonial al lumii!

Acuz toată pleava politică de după Decembrie 1989… de asasinarea spiritului identitar românesc…. și de pribegirea Nației pe meridiane străine!

Laurian Stănchescu, scriitor, istoric literar, jurnalist!

ls1