LAURIAN STĂNCHESCU – Comunicat de Presă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Comunicat de Presă!

IN MEMORIAM – AVRAM IANCU!
Erou al Națiunii Române!
Decret Prezidențial și Lege a Statului Român!
Proiect parlamentar – Laurian Stănchescu!
Duminică – 6 August… de Schimbarea la față a Domnului! Ora12,00!
Deschidem – TABĂRA și ȘCOALA NAȚIONALĂ de PATRIOTISM,
AVRAM IANCU de la ȚEBEA!

Mesaj adresat Patrioților și Tribunilor lui Avram Iancu!

Primii și singurii care au răspuns – sunt moții luptători… ai moțului de Țară – Tiberiu Claudiu Bărstan! Onor!

În virtutea proiectelor mele parlamentare, devenite Decrete Prezidențiale și Legi ale Statului Român, am înființat TABĂRA și ȘCOALA NAȚIONALĂ de PATRIOTISM – AVRAM IANCU de la ȚEBEA!

Președintelui și Premierului României, Jandarmeriei Române și Primăriei Baia de Criș – Țebea!

Viața și moartea mea – sunt legate intrinsec de viața și moartea Crăișorului! După proiectul meu parlamentar – aduc în vatra cultului național… un alt proiect identitar!

Am inițiat TABĂRA și ȘCOALA NAȚIONALĂ de PATRIOTISM – AVRAM IANCU de la ȚEBEA! Vom ține lecții publice și libere – despre virtuțile și idealurile străvechiului nostru neam… pomenit în toate scrierile antichității! Vom ridica Cortul Avram Iancu pe Câmpia Țebei – cu Steagul de luptă al lui Avram Iancu la intrare!

Vom pune pe Tricolor Decretul Prezidențial – prin care domnul Klaus Iohannis… a semnat și promulgat Legea Avram Iancu – Erou al Națiunii Române!

Aducem documente istorice despre Revoluția și amărăciunea ei…. după ce s-a sfârșit! Despre pribegirea Eroului prin propria țară, sfâșierea sa sufletească… și moartea sa hristică în sărăcie și singurătate! Trădarea Crăișorului de cei apropiați, umilirea și hulirea sacrului său Testament, strigătul său tăcut după Revoluție!

Vă așteptăm pe Câmpia Țebei, noua Câmpie a Libertății a lui Avram Iancu! Vă așteptăm cu inima română, cu frăție pașoptistă, cu cântece naționale, cu Tricolorul înălțat… cu pâine și un degetar liturgic de palincă! Vă așteptăm să aprindem împreună – Candela înlăcrimată a izbăvirii Neamului!

Laurian Stănchescu, Patrioții și Tribunii lui Avram Iancu!

În poză este ultimul chip cu Avram Iancu la 46 ani, așa a fost găsit și pe prispa brutarului… unde s-a stins prea tânăr… cu unicul dor al vieții sale… neîmplinit…! Am documentul istoric!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană