MIHAI TÎRNOVEANU – Sâmbătă, 22 iulie, la Băile Tușnad !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

MIHAI TÎRNOVEANU – Sâmbătă, 22 iulie, la Băile Tușnad !

Sâmbăta asta la Băile Tușnad avem nevoie de brațe românești să ținem în fața lui Viktor Orban, bannerul acesta drept și Tricolorul ridicat spre cer, fără să ne fie smuls din mâini sau călcat în picioare!

17 iul 2023 tusnad

Anul trecut am fost doi oameni cu ,,Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!” Am fost huiduiți, îmbrânciti, înjurați. Am tăcut, nu am răspuns în niciun fel. Am fost jigniți și comparați cu niște drogați de premierul Ungariei, Viktor Orban în timp ce Laszlo Tokes râdea de la tribună. Am tăcut, nu am ripostat în niciun fel. Ne-au smuls bannerul din mâini tăbărând pe noi și ne-au scuipat. Am tăcut și am ridicat din nou de la pământ ce este sfânt pentru noi: Transilvania, pământ românesc. Am continuat să mergem printre ei, cu capul sus, privindu-i în ochi. Am fost escortati ca niște fiare periculoase, deși am fost blânzi și nu noi am fost fiarele. Ne-am promis nouă înșine, atunci când am ieșit dintre ei că la anul vom reveni și nu, nu vom mai fi singuri și nu, ,,Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!”, nu ne va fi smulsă din nou din mâini.

Sâmbătă, 22 iulie, ora 10,30 va începe Viktor Orban să vorbească la Băile Tușnad si nu, noi nu vom mai pleca, să plece el!

Frăția Ortodoxă în frunte cu Dan Grăjdeanu vine alături de noi, Calea Neamului!

Nu facem nimic ilegal, intrarea la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad, conform organizatorilor, este liberă, ar fi fost chiar culmea ca cineva să oprească vreun român să meargă oriunde, oricând în țara lui.

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!