MIHAI TÎRNOVEANU – Suntem România, un adevăr Istoric!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Suntem România, un adevăr Istoric!

Degeaba își încordează Viktor Orban mușchii cu fularul Ungariei ”mari” de gât, noi i-am zis-o în față la Tușnad, lui și celor peste 5000 de susținători: Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!

ceva etern

orban

De 1 Decembrie le vom spune din nou asta la Târgu-Secuiesc, așa cum am făcut-o la Odorheiu-Secuiesc, Sfântu-Gheorghe, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Carei.

UDMR fără baza financiară a guvernului Ungariei care investește sume imense an de an în politica autonomistă din România ar exista numai pe un sfert.

Fondurile pentru potențarea prin bani a educației în limba maghiară, a expansiunii economice, religioase si culturale, precum si ”cumpărarea” diversilor factori de opinie, inclusiv din zona ”românească” vin din Ungaria.

Inamicul principal este la Budapesta, acolo este centrul care dirijează totul, inclusiv din punct de vedere ideologic, marsându-se inclusiv pe o anumită zonă suveranistă care sper să se trezească conform și în Duhul Imnul Național al României.

Suveranismul fără matcă, adică fără Național, fără naționalism, poate cădea în plasa unor interese contrare Articolului 1 din Constituția României.

Suveranistul care nu este naționalist îl susține pe Viktor Orban, un naționalist, care este implicit un adevărat suveranist, nu va putea niciodată să susțină un inamic al statului Național, Unitar, Român.

De 1 Decembrie mergem acolo unde partidul lui Viktor Orban a obținut cele mai multe voturi din punct de vedere procentual, anume la Târgu-Secuiesc, pentru a afirma de Ziua Națională a României același adevăr istoric: Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!