LAURIAN STĂNCHESCU – Mesaj de chemare la Țebea

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Mesaj de chemare la Țebea

16 Iulie 2023… ora 14! – Mormântul lui Avram Iancu!

Mesaj de chemare la Țebea… și de convertire la românism – pentru toate partidele politice și Departamentele lor umaniste – dacă au așa ceva în spiritul lor!

Voi da citire răzvrătită – Memorandumului de la Țebea! Memorandumul lui Avram Iancu! ”Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd naţiunea mea fericită”

Testamentul lui Avram Iancu, Jurământ parlamentar complementar! Înregistrat și oficializat în Parlament! 3b-23/a/30612/07.09.2021!

Măi… jefuitori ai memoriei Moțului de Foc – Eroul Românismului! Vă este frică să jurați pe cuvintele de foc ale Crăișorului Transilvaniei? V-am rugat să preluați și să susțineți Proiectul meu în Parlament! Fugeați de mine, de parcă vă afum cu diavoli, nicidecum cu tămâie! Creaturi ale hazardului istoric, dezdumnezeiți și temniceri ai morții Tribunului Avram Iancu! Vă voi învinge… chiar de-ar fi să mor la porțile Parlamentului antiromânesc! Râd de voi și vă disprețuiesc marile Națiuni culte și patriotice de pe meridianele lumii! Aceste națiuni își glorifică trecutul și străbunii, voi le deveniți pluton de execuție a memoriei lor Acestor Națiuni ideale le aduc onorul și gratitudinea mea!

Oficialii Județului Hunedoara… Primari, Parlamentari, Prefecți, Președinți de Consiliu Județean, Președinți de partide – știu lupta mea și de om sănătos și de om paralizat – pentru memoria antumă și postumă a tragicului Crăișor… închinată Națiunii sale iubite! Unul nu a venit lângă mine în Parlament să se lupte pentru cinstirea Eroului Națiunii Române! Toți m-au făcut nebun, ar trebui să fiu internat la un stabiliment medical… spuneau ironic! Așa eram pentru ei! Mă urăsc și mai tare, sunt autorul a șase proiecte votate în Parlament, devenite Decrete Prezidențiale și Legi ale Statului Român… prin semnarea și promulgarea Președintelui României – domnul Klaus Iohannis!

Veniți duminica asta la Mormântul Crăișorului… să dăm glas împreună – titanicei suferinței a Crăișorului și a dorului său chinuitor de după moarte!

Dacă nu puteți – voi da singur glas suferințelor sale homerice!

Laurian Stănchescu…!

Laurian Stănchescu, scriitor, jurnalist, istoric literar!