MIHAI TÎRNOVEANU – ,,Românii vs. Marea Resetare”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

,,Românii vs. Marea Resetare”

Conferința ,,Românii vs. Marea Resetare” ajunge la Brașov, luni 3 iulie, ora 18, Aro Palce, et. 1. ActiveNews și Starea de Libertate îi au ca invitați noi, față de Cluj-Napoca, pe Părintele Amfilohie Brânză și pe domnul doctor Damian Baciu care vor “diseca” Marea Resetare, oferind și soluții împotriva ei, alături de avocat Florentin Țuca, dr. Geanina Hagima, Pompiliu Diplan (Starea de Libertate) Victor Roncea, Florin Palas și Mihai Tîrnoveanu (Asociația Calea Neamului).

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi text care spune „news active ȘI STAREADE PREZINTĂ: LIBERTATE ROMÂNII necenzurate știri VS. MAREA RESETARE DE LA INFORMARE OBIECTIVĂ LA ATITUDINE CIVICĂ AV.FLORENTINȚUCA DR. GEANINA HAGIMĂ POMPIL POMPIUDIAN DIPLAN PROF. FLORIN PAL AS AMALOHI AMA BRĂNZÁDR. DAMIAN BACIU MIHAI TRNOVEANU CONFERINȚĂ PUBLICA LA BRAŞOV LUNI, 3 IULE, ORELE 18:00 HOTELARO HOTEL”

Principalii invitați ai acestei întâlniri vor fi însă românii din Brașov dar si din Covasna, care au dat dovadă în anii plandemiei de curaj, demnitate și spirit civic, oamenii minunați care au umplut autocarele pentru a participa la marșurile și mitingurile pentru libertate de la București, fiind în prima linie de luptă contra dictaturii. Ei sunt românii care au învins frica. Pe ei îi așteptăm, rugându-i în același timp să ne pună cât mai multe întrebări la care împreună vom încerca să răspundem.

Când vorbim de Marea Resetare ne referim atât la “starea de asediu” ce s-a exercitat asupra noastră în cei doi ani, prin toate restricțiile aberante și impunerea obligativității certificatului verde în sectoare largi ale vieții sociale, cât și la atacurile globaliste asupra libertății de exprimare, bisericii ortodoxe, educației, identității naționale, familiei, economiei, asupra întregii societăți în ansamblu. Se încearcă schimbarea unei paradigme cu o alta, în care firescul este înlocuit cu ideologia nefirescului, în care normalitatea este considerată nu doar desueta ci și nocivă pentru “lumea nouă” a corectitudinii politice ce tinde să transforme omul într-un roboțel din care este scoasă “funcția” de gândire, implicit analiză proprie, locul ei fiind ocupat de un “algoritm salvator” care te scapă de “durerile de cap” prin eliminarea capului.

Noua “religie” cu “zeul” IA impune dictonul “execută și nu cerceta” pentru a-ti fi “bine”, refuză întrebările, îndoiala, refuză practic libertatea și chiar realitatea, afirmații de tipul 2 plus 2 egal 4 sau albul nu este negru, tinzând să devină “false”, incorecte politic, pentru ideologia care relativizeaza sau chiar elimină “vechile” norme ale firescului. Pentru ca toate acestea să se întâmple trebuie să ni se taie rădăcinile și vârfurile astfel încât coroana să rămână fără seva istoricului identitar care îi conferă legitimitate, dar și fără mugurii perpetuării.

În fața acestor nebunii ale lumii contemporane, ridicate la rangul de politici de stat, ne adunăm pentru a ne ridica împotriva lor, pentru a găsi, identifica împreună soluții, modalități de rezistență, de contracarare.

Împreună putem găsi calea către victoria noastră asupra răului.

Cu Dumnezeu înainte!

Autor: Mihail S. Târnăveanul – medic, președintele Asociației Calea Neamului