LAURIAN STĂNCHESCU – MEMORIU!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

MEMORIU!

EXPRES – CONDUCERII DAGSPC – sector 1

Asistenta dosarului meu – este incompetentă și contrară spiritului Instituției unde lucrează!

Memorandum acuzare – adresat Conducerii Instituției!

Aștept urgent răspuns!

Poate mai aveți un pic de umanitate! Sunt un spirit pacifist, revolta mea este justificată! Vedeți cauza!

Vă acuz de hărțuire și agresiune morală, hărțuire financiară și emoțională, eu fiind cu handicap grav, paralizie pe partea stângă! Îmi interziceți să merg în țară la tratamente de recuperare, îmi impuneți un domiciliu forțat – cu accente naziste! Batjocura voastră la adresa mea ajunge la Președintele României și în Presă, doar așa pornirile voastre fasciste pot fi anulate la adresa sănătății mele! Sunt în tratament unde găsesc loc și personal specializat. Urmând un tratament cu hiperbară la Tg. Mureș și de kinetoterapie, am alunecat din scaunul cu rotile și mi-am fracturat șoldul stâng, cel paralizat! Am proteză, am dureri cumplite și am nevoie zi și noapte de ajutor! Și voi vreți să mă purtați pe drumuri, să întrerup tratamentele de recuperare? Care lege îmi interzice să mă recuperez unde am șanse? Vă acuz de stagnarea procesului de recuperare fizică și morală!

Îl voi informa și pe domnul Președinte Klaus Iohannis de acțiunile voastre odioase, inumane… la adresa mea! Domnul Președinte mi-a semnat și promulgat șase Proiecte votate în Parlamentul României, toate devenind Decrete Prezidențiale și Legi ale Statului Român! Este singura persoană în care am încredere! Mi-ați întrerupt tratamentul, căzând sub incidența legii, vă acuz de distrugerea și punerea în pericol a vieții mele! Asistenta dosarului meu – este inadecvată cu profilul Instituției! Presiunile pe care le face asupra mea, au urmări nefaste pentru psihicul meu… greu încercat după cinci ani și jumătate de paralizie! Cer reevaluarea ei profesională și intelectuală! O sună pe soția mea și o terorizează cu anularea pensiei mele… Și voi vreți să îmi opriți pensia de handicap?

Am fost trimis de Guvernul României să reprezint Țara la Salonul Internațional de Carte de la Paris și la Festivalul Mondial de Poezie de la Belgrad – unde am reprezentat Cultura României cu cinste și onoare! Am primit Distincții de Onoare din partea Instituțiilor Oficiale ale Statului Român – pentru Loialitate și Credință față de Națiunea Română! Am paralizat în urma eforturilor fizice și intelectuale – să pot răsplăti încrederea Statului Român în mine!

ls1

ls2

ls3

Stănchescu Gherghe( Laurian), scriitor, jurnalist, istoric literar!