NAPOLEON SĂVESCU – SCRISOARE DESCHISĂ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi concetãțeni,

Țara noastrã, Dacia, (România) este Țara Noastrã!

Cultura care s-a dezvoltat pe acest teritoriu de-a lungul zecilor, sutelor și miilor de ani este cultura noastrã transmisã prin limba noastrã, aici, în Țara Noastrã.

Toți noii sosiți pe teritoriul nostru dacic, indiferent de condițiile în care au ajuns la noi ( mã refer la unguri, țigani, ucrainieni, ruși, etc.), trebuie sã știe cã ei au venit la noi și nu invers!

Trebuie sã se bucure de privilegiul cã pot fi cetãțeni ai acestei țãri și, ca atare, trebuie să respecte drepturile și îndatoririle prevãzute de lege.

Dacã limba noastrã nu le place și dacă vor să aibă școli în limba lor, este foarte bine, dar sã nu se mire când nu vor gãsi de lucru în Țara Noastrã, pentru cã limba care se vorbește și în care se muncește aici este limba noastrã.

Având în vedere că democrația domnește și la noi, ei, alogenii doritori sã-și promoveze limba, cultura, obiceiurile și tradițiile , în defavoarea celor autohtone, sunt liberi să meargă în orice altã țarã care le permite așa ceva.

Sunt liberi sã plece dacã nu respectă limba noastră, cultura noastră, steagul nostru tricolor, roșu, galben și albastru.

Cred cã noi toți am obosit sã ne temem sã nu îi jignim pe alogeni, ba chiar mai mult, sã încercãm noi sã le învãțãm limba și obiceiurile și să ajungem sã ne fie fricã de ei, de atacurile lor teroriste, cum a fost cel de la Târgu Mureș, imediat dupã revoluție, când ne-am trezit bãtuți și înjurați de ei, la noi acasã! Sau ce au făcut rușii la Chișinãu, în 9 mai 2013 si …mai fac si azi..

Într-un fel, le mulțumim pentru patriotismul pe care ni l-au întărit, dar asta nu înseamnã cã ei nu trebuie sã înțeleagã că, dacã nu le convine la noi și nici de limba noastrã, atunci, democratic, pot pleca în altă parte.

Da, stimați concetăteni, noi vă respectăm, dar nu uitați că aveți datoria să respectați legile țării și ale pământului care v-a adoptat.

NU este posibil ca o națiune întreagã, cu istorie multimilenară ca a noastrã, sã fie insultatã de un grup minoritar!

Aceasta este Țara Noastrã, pãmântul nostru, casa noastrã dintotdeauna, acesta este stilul nostru de viațã și noi vã permitem sã vã bucurați de aceste oportunitãți.

Țara noastră NU are nevoie de minorități ci ele au nevoie ca EA să-i primeasca, să le ofere adapost, locuri de muncă și hrană

Alogenii trebuie să ne respecte Țara, pe Noi și legile noastre, bune sau rele, fără să ceară favoruri speciale sub pretextul că sunt discriminați.

În cazul în care nu sunteți mulțumiți sã trăiți în pace alãturi de noi, sã vã bucurați de limba noastrã, de obiceiurile noastre, de felul nostru de viațã, atunci vã încurajãm, democratic și prietenește, sã plecați în altã țarã unde credeți că s-ar putea să vă fie mai bine, ori chiar să vă întoarceți acasă, dacă aveți unde!

În Țara Noastră trebuie să traiescă doar autohtonii și prietenii lor! Dușmanii să plece!

Autorul nu-i anonim.

Autorul suntem NOI cei care ne-am săturat să mai aven lângă noi dușmani și nu prieteni recunoscători.