NICOLAE VOICULEȚ – “România din inima mea” (2)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

“România din inima mea” (2)

Asociația Culturală “Nicolae Voiculeț” anunță că azi, vineri, 16 iunie 2023, la LONDRA va avea loc un Concert Extraordinar: NICOLAE VOICULEȚ.

Concertul face parte din Turneul “România din inima mea” și va avea loc în celebra catedrală “ST. JAMES” din Picadilly Square, chiar în inima Londrei.

Ambasador al Culturii și Turismului Românesc în lume, Maestrul Nicolae Voiculeț va interpreta la nai cele mai celebre teme de muzică sacră, împreună cu cele mai frumoase Doine și cântece ale României.

Prin acest concert, muzicianul Nicolae Voiculeț continuă promovarea imaginii României, într-una din cele mai cunoscute bisericii anglicane din Londra, un loc emblematic aflat sub patronajul Casei Regale a Regatului Unit al Marii Britanii.

Nicolae Voiculeț:

“Dedic acest concert în memoria poetului național Mihai Eminescu, tuturor Eroilor și Martirilor României, dar și celor peste un milion și jumătate de români stabiliți în Anglia. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine în realizarea acestui concert special care va avea loc într-una din cele mai cunoscute biserici din Londra, St. JAMES PICCADILLY. Sunetul glorios al naiului românesc va alina dorul și sufletele celor cu care se va întâlni, aducându-le bucurie și speranță!”.

nv dor

Oricâte piedici am și oricât de mult se dorește anularea culturii și identității românești, voi continua seria concertelor mele așa cum am făcut și până acum. Nu voi abandona lupta! Voi sluji până la capăt pe Bunul Dumnezeu și Neamul meu!

Citește și: NICOLAE VOICULEȚ – “România din inima mea”

Autor: Nicolae Voiculeț – artist internațional, muzician, dirijor, coordonator muzical, producător, maestru al naiului