NICOLAE VOICULEȚ – “România din inima mea”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

“România din inima mea”

Am încheiat prima parte a turneului internațional “România din inima mea”.

Au fost momente unice și de multe ori am cântat cu lacrimi în ochi. Toate concertele le-am încheiat intonând de fiecare dată Imnul Național al României “Deșteaptă-te române”

Peste tot pe unde m-a dus Dumnezeu am avut în gând România, iar în suflet pe toți compatrioții mei năpăstuiți și jigniți de către cei care fac promisiuni în vânt.., fără să se țină de cuvânt!

Promovez România de peste 30 de ani pe tot globul, dar este pentru prima dată când trăiesc umilința celor care gestionează politicile culturale românești care cu bună știință parcă executând un plan tacit, împiedică promovarea identității naționale și a tradițiilor românești peste hotare.

Acest sistem și stat eșuat nu mai exportă nimic din valorile pentru care odată eram recunoscuți mondial, nici măcar cultura. Realizările lor sunt un conglomerat de improvizații moderne din care este anulat eternul. Sunt promovate doar ”corectitudini politice” și aranjamente de grup sau de partid.

Impostura și incompetența sunt la putere și trebuiesc îndepărtate cu orice preț. Singurii care mai pot face ceva pentru Țară și pentru români sunt doar cei care au credință în Dumnezeu și demnitate națională. Asasinii României vor fi demascați și judecați după faptele lor.

Citește și: NICOLAE VOICULEȚ – România versus Dubai

Autor: Nicolae Voiculeț – artist internațional, muzician, dirijor, coordonator muzical, producător, maestru al naiului