NAPOLEON SĂVESCU – Adevărul despre încălzirea globală ??!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Adevărul despre încălzirea globală ??!!

Doi oameni de știință Milinchovitch și Croll încă din anul 1976 au ajuns la concluzia despre adevărata cauză a încălzirii globale:

1. La fiecare 92.000 de ani … orbita eliptică pe care pământul se rotește în jurul Soarelui, se transformă Într-una circulară, care este aproape situația de astăzi .

2. La fiecare 41.000 de ani Axa Pământului să se înclină până 24 , 4 °.

3. La fiecare 25.000 de ani Axa Pământului se apleacă/ înclină spre soare făcând posibil ca în luna Iunie pământul să fie mai apropiat de Soare .

Ce învățăm noi este că în ultimii 350.000 de ani au fost patru perioade interglaciare , acum 335.000 ,230.000, 127.000 și 11.600 de ani în urmă.

Astăzi noi suntem încă în perioada Inter glaciară de acum 11.600 de ani care nu va ține mult timp, din cauză că ,climă pe pământ durează o perioadă .

În anul 1958 Charles Hopgood a avansat o teorie cu adevărat revoluționară despre “Earth crust displacement” în cartea sa” Earth’s shifting crust”.

Suprafața pământului pe care geologii o numesc “lithosphere “ crusta subțire și rigidă cea mai superficiala pământului, poate fi modificată din interiorul Pământului prin schimbările de gravitație care se produc și care explică schimbări la nivelul pământului , care se poate ridica sau coborî având drept consecință dispariția unor animale, catastrofele vulcanice, erupțiile și cutremurele, Influențând astfel mișcările de populații, ridicarea sau dispariția unor civilizații .

Astfel de cataclisme urmate de perioade relativ calme au făcut ca în ultimii 100.000 de ani până și Polul Nord uneori să fie mutat în oceanul Pacific .

Modificările scoarței pământului se datorează si rotatiilor asimetrice ale pământului care produc astfel de modificări centrifuge care se transmit la Litosferă Împreună cu gravitația extraterestră a soarelui, a planetelor și desigur și a Lunii.

Aceste forțe, în combinație cu rotația pământului , care acționează centrifug asupra scoarței pământului modificând-o drastic ,cauzând așa numitele mișcări tectonice, produc schimbări climaterice și mai drastice.

Maurice Cotterell vorbind despre teoriile anterioare consideră , că încălzirea globală, răcirea globală, modificările polilor Pământului au cauzele sus menționate împreună și cu cele trei perioade ale lui Milankovich: 92.000/41.000 și 25.920 dar și de schimbările de gravitație.

Este clar că ,crusta Pământului alunecă atunci când axa Pământului se înclină, calotele glaciare alunecă și ele, se topesc sau cresc în dimensiuni.

Și ca să dăm un exemplu mai “recent” , acum 75000 BC /î.e.n. pământul a experimentat o schimbare devastatoare a climei, datorită erupției vulcanice masive și devastatoare a vulcanului Toba din insula Sumatra , făcând să apară o “iarnă vulcanică “ care a scăzut drastic temperatura globală pentru mai mult de câteva mii de ani.

Citește și: NAPOLEON SĂVESCU – DACIA – adevăr sau mistificare

Sursa: Dr. NAPOLEON SĂVESCU, BASARABIA LITERARĂ