GEORGE SIMION – Activități parlamentare (III)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ziua Tricolorului la Târgu Mureș

De Ziua Drapelului Național, parlamentari, membri și simpatizanți AUR ne-am adunat la Târgu Mureș, în inima României, să marcăm sărbătoarea printr-un Marș al Tricolorului, la care au participat peste 1000 de români din toate colțurile țării.

Am străbătut orașul pentru a transmite un mesaj de unitate națională și a cinsti tricolorul românesc așa cum se cuvine. Mulțumesc filialei AUR Târgu Mureș pentru organizarea exemplară, dar și tuturor românilor prezenți la eveniment alături de noi.

Idealul nostru național ne unește, iar pentru patria noastră scumpă vom lupta până la capăt! Dumnezeu să binecuvânteze România!

mail?url=https%3A%2F%2Fmanybot thumbnails.s3.eu central 1.amazonaws.com%2Ffb2212856535602171%2Fca%2Fbig 96c8970d5a7208be8c2dc3bd9f153e7f

AUR se implică în salvarea bisericilor din România

Săptămâna trecută, împreună cu parlamentarii AUR am depus un proiect de lege prin care lăcașurile de cult nu vor mai putea fi demolate. Niciun tertip birocratic nu poate justifica demolarea unei biserici.

De-a lungul istoriei, poporul român a găsit întotdeauna un sprijin în Biserică. Aceasta a fost când leagăn cultural, când scut spiritual în fața unor momente grele. Biserica a reprezentat și reprezintă centrul comunităților locale.

Parlamentarii AUR vor depune toate eforturile necesare pentru ca proiectul de lege să fie adoptat de urgență. Bisericile nu se dărâmă odată construite. Nu se cuvine să fie demolat un Sfânt Altar în care s-au săvârșit Liturghii!

mail?url=https%3A%2F%2Fmanybot thumbnails.s3.eu central 1.amazonaws.com%2Ffb2212856535602171%2Fca%2Fbig 253a93e74a4c62946e0d152aa621567e

Neamul românesc nu moare

Pe 24 iunie, alături de români de AUR din toată țara am mers la bustul lui Avram Iancu din Alba Iulia pentru a-l comemora pe marele erou și martir al neamului românesc. În memoria „Crăișorului Munților” am aprins torțe și am cântat într-un glas cu corul „Glas de înger” melodii patriotice.

AUR va cinsti mereu memoria înaintașilor noștri, deoarece un popor care nu își cunoaște istoria și eroii, este ca un copil care nu își cunoaște părinții, spunea Nicolae Iorga.

O nouă victorie de AUR

În urma presiunii politice și mediatice exercitate de parlamentarii AUR și de români, Parlamentul a adoptat un proiect de lege prin care așa-numita „educație pentru sănătate” va fi permisă în școli doar cu acordul scris al părinților.

Inițial, Klaus Iohannis ceruse reexaminarea legii, astfel încât să se folosească în mod expres termenul de „educație sexuală”, iar părinții să nu aibă posibilitatea de a opta sau de a-și retrage copilul de la aceste ore.

Parlamentarii noștri reiterează că susținerea ideologiei de gen și ideologiei LGBT+ în școli ar genera dezvoltarea unui mediu educațional puternic sexualizat și erotizat pentru adolescenți, atât la nivel de limbaj, cât și la nivel comportamental. AUR va apăra în continuare tânăra generație de influența nefastă a globalizării.

 

Autor: George  Simion, Președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor – A.U.R.