GHEORGHE PIPEREA – Arafat nu mai are drept de liberă practică a medicinei.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Potrivit ziarului Curentul, Arafat nu mai are drept de liberă practică a medicinei. Decizia de a-i fi ridicată patalamaua a fost emisă de Colegiului medicilor din Tg Mureș.

Nu a fost niciodată clar dacă supranumitul “comandant al acțiunii” a avut vreodată în ultimii 25 de ani permis de liberă practică în medicină de urgență sau anestezie. Doar idioții utili ai plandemiei și factcheckerii nu prea inteligenți (care toată ziulica de lungă vânează feicniuzuri și teorii ale conspirației) l-au găsit doctor ad honorem și l-au pus pe soclu în calitate de idol al plandemiei.

Dar ziaristul care face investigația ridică și o altă problemă – sistemul urgentist al lui Arafat s-a creat cu cadre “formate” chiar de Arafat, care era și formator de formatori, și “examinator”.

Uneori, utiliza ca “examinatori” persoane fără calificarea și certificările oficiale necesare.

Deci, cei care “învățau” smurdificare nu se informau din surse oficiale și nu se bazau exclusiv pe expertiza specialiștilor. Cu un curs de formare de câteva săptămâni, se putea (încă se poate) obține țidula de urgentist smurd, adică, un fel de paramedic echivalent (cel puțin la salariu) cu un asistent medical.

Chiar și absolvenții de medicină puteau obține respectiva țidulă – ceea ce aducea echivalarea cu rezidențiatul. Această țidulă încalcă toate reglementările privitoare la curiculla universitară sau postliceală.

Potrivit acestor reglementări, joburile smurd nu sunt din domeniul sanitar, ci din domeniul ong – personalul SMURD este orice, dar nu e personal sanitar.

Culmea prostiei, în plandemie, când societatea și economia au fost de-a dreptul smurdificate, a fost că întreaga politică sanitară a națiunii a fost lăsată în mâinile acestui “doctor”. El și sistemul lui au fost “specialiștii” în care trebuia să ne încredem orbește. Ei au fost “experții” care au simbolizat “știința”.

Ei au fost “informațiile” oficiale.

Ei au fost cei care au impus apartheidul sanitar, închiderea spitalelor, împachetarea în saci negri de plastic a decedaților și injectarea cu un ser experimental nociv, sub sancțiunea pierderii locului de muncă și a blamului social, iar lumea i-a crezut și li s-a supus pentru că erau … specialiștii, știința, informațiile oficiale.

Autor: Prof. univ. dr. av. Gheorghe Piperea