DAN BUCURA – Curățenie de primăvară

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Arlechinul Cîțu și ordonanța sa, Dan Vîlceanu, au fost zburați din schema PNL. Mi se pare însă normal ca această curățenie de primăvară să-i măture și pe ceilalți slugarnici care le-au suflat în ureche și s-au dedulcit la privilegiile prieteniei cu cei doi. Nu mă refer doar la cei cu notorietate, precum Pavel Popescu sau Anisie “Pepsiglas”, ci la toți care au primit posturi și funcții plătite gras din bugetul public. Toată brigada adusă de Vîlceanu de la Gorj, de exemplu, și plasată în posturi cheie ale aparatului de stat. Sau cei care au încasat bani grei din fondurile partidului, sub semnătura aceluiași secretar general PNL, pentru a face “imagine” PNL. Este acolo o brigadă de amazoane ce s-au dedulcit nu doar la trupurile zvelte ale echipei câștigătoare, ci și la fondurile venite prin AEP.

Sunt curios dacă noua echipă aleasă va face curățenie sau va păstra acele căpușe, ce acordă consultații pe partid și pe persoană fizică. În caz că nu le-au identificat, o să-i ajutăm noi, presa independentă, să le identifice.

PS: Cale bătută, Arlechinule! De astăzi te trec în insectar, alături de alte rebuturi ale politicii mioritice, precum Dragnea, Dăncilă, Oprea și alții.

Autor: DAN BUCURA, jurnalist