GEORGE SIMION – AUR, alături de partenerii conservatori din Polonia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

În perioada 9-11 martie, am efectuat o vizită la Varșovia, unde am avut întrevederi cu mai mulți demnitari, printre care ministrul Justiției, ministrul responsabil pentru protecția drepturilor cetățenești, precum și cu președintele Grupului parlamentar de prietenie Polonia – România și ambasadorul României la Varșovia.

Împreună cu Zbigniew Ziobro, ministrul de Justiție din Polonia, am spus împreună NU atacului Bruxelles-ului și Moscovei asupra țărilor din Europa Centrală și de Est.

g1

De asemenea, am fost invitat în cadrul emisiunii „Jedziemy”, difuzată de televiziunea națională poloneză, unde am discutat despre faptul că Varșovia este pedepsită de eurocrații de la Bruxelles, deși trebuie ajutată, pentru că săptămâna viitoare va avea 2 milioane de refugiați ucraineni care fug din calea amenințării ruse.

g2

Am primit asigurări din partea omologilor polonezi că ne vor sprijini cu toată expertiza necesară pentru ca România să revină la combustibili fosili (cărbune). Totodată, am reiterat importanța relației strategice dintre Polonia și România. Una din prioritățile AUR este aderarea la grupul de la Visegrad, din care fac parte Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria.

g3

Autor: GEORGE SIMION