LAURIAN STĂNCHESCU – Declarație de Presă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Declarație de Presă!

Proces Internațional pentru memoria antumă și postumă a Patriarhului lui Dumnezeu – Constantin Brâncuși!

19 Februarie – Ziua Națională Brâncuși!
Decret Prezidențial – Lege a Statului Român!
Laurian Stănchescu – Proiect Parlamentar!

Așa întâmpină Președinția, Guvernul, Parlamentul, Partidele Politice – Ziua Națională Brâncuși! Onorat și celebrat de toate națiunile și culturile lumii – la el acasă este pribeag, hulit… dar au grijă autoritățile… să bage mâna în punga cu galbeni a memoriei Titanului din Hobița! Infamie și tâlhărie!

Aceste rămășițe ale casei în care a respirat Brâncuși, sunt rușinea și blestemul sufletului său pentru noi! I-am ucis până și moartea hobițeanului… care ne-a înfrățit pe vecie cu eternitatea spirituală a lumii! Blestemați să fiți – temniceri ai memoriei Titanului din Hobița!

În virtutea Proiectului meu votat în Parlamentul României – Ziua Națională Brâncuși – voi chema în judecată autoritățile române… la Curtea Internațională de Justiție (cunoscută și drept Curtea Mondială sau CIJ; franceză Cour Internationale de Justice) – este principalul organ judiciar al Națiunilor Unite. Ea are sediul în Palatul Păcii de la Haga, Țările de Jos – pentru distrugerea, jefuirea și îngroparea Patrimoniului brâncușian în cele mai negre tenebre!

Laurian Stănchescu – scriitor, istoric literar, jurnalist!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare