MIHAI TÎRNOVEANU – Pentru ,,Istoria Românilor”! (2)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Pentru ,,Istoria Românilor”! (2)

Am pornit în București, vom continua în toată țara, cu ajutorul lui Dumnezeu: Istoria Românilor, obiect de studiu distinct în programa școlară, în locul ,,Istoriei evreilor. Holocaustul”. Acesta este obiectivul.

ist4

Românii vor putea semna listele de susținere în localitățile unde vom face astfel de evenimente, avem de asemenea o petiție online și vom trimite în format pdf  liste semnături pe mesaj Facebook fiecărui om care va dori acest lucru.

ist3

Listele în format fizic vor fi arătate pentru luarea la cunoștință (dar NU vor fi predate) următoarelor instituții: Ministerului Educației Naționale, Guvernului României și Președenției României.

Semnăturile voastre sunt un DA pentru demnitatea noastră de români, un DA pentru toți înaintașii noștri care și-au dat viața pentru România, pentru Libertatea noastră. Semnăturile voastre sunt pentru tinerii care astăzi sunt rupți de Istoria Națională și îndoctrinați de corectitudinea politică.

Semnăturile voastre sunt un NU împotriva ocupației străine, împotriva celor care cred că ne pot cuceri fără niciun fel de rezistență, ele sunt o Baricadă pe care o ridicăm contra lor.

Semnăturile voastre sunt mărturisirea voastră de români în fața lui Hristos și a Neamului Românesc.

Campanie organizată de Mișcarea Națională cu sprijinul Asociației Calea Neamului și a Frăției Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe.

ist2

ist1

Împreună, mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Citește și: MIHAI TÎRNOVEANU – Pentru ,,Istoria Românilor”! (1)

Autor: Mihail S. Târnăveanul – medic, președintele Asociației Calea Neamului