MIHAI TÎRNOVEANU – Fără dubla măsură !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fără dubla măsură !

Am convingerea că șandramaua ideologică bolșevică UE se va dărâma sub greutatea molozului propriilor aberații împotriva firescului. Statele naționale se ridica din nou prin afirmarea propriilor valori și interese. Alianțele nu înseamnă jugul roșu sau nuanțat în roz al imperiilor; alianțele înseamă păstrarea libertății națiunilor și ridicarea lor pe baza unui numitor comun economic, politic și social liber ales, nu prin impunerea unor norme contra-naturii umane.

Oricâtă îndoctrinare s-a petrecut până acum, oamenii popoarelor nu vor suporta umilința restricțiilor impuse de ideologia ,,încălzirii globale” și nici de ,,idealul” învingerii lui Putin, pe care chiar ei, liderii UE, l-au încălzit cu adevărat la piept ani în șir. Între ipocrizia șefului ,,salvator” de la Kremlin si ipocrizia sefilor UE nu este nicio diferență. Șefii acestia, comisari bolșevici, se potențează reciproc și luptă nu pentru popoarele lor, ci pentru propria putere politică și financiară. În Rusia care deține imense resurse naturale, probabil cele mai mari din întreaga lume, rusul de rând nu trăiește mai bine ca românul de rând de exemplu, deși teoretic ar trebui s-o facă, având în vedere bogățiile și pe ,,patriotul” Putin care este de 23 de ani la putere și care, nu-i așa, fiind patriot nu a vândut pe 2 ruble resursele la străini.

Acum, în țările UE, cu motor economic de mare capacitate, Germania, Franța, Italia, Olanda etc, șefii comisari bolșevici, cu avioane private și castele cu vaste domenii, pentru care vilele de lux sunt niște simple garsoniere, au hotârât, peste noapte, că cetățenii lor trebuie să stea la 19 grade iarna, să facă dușuri comune și să mănânce greieri pentru a nu găuri stratul de ozon și să nu-l ajute cumva pe Putin!!!! Cu alte cuvinte, nici măcar hipsterului din centrul Parisului care coboară de pe ,,trotineta” suv-ului electric de peste o sută de mii de euro, pe Champs-Elysees și se cazează cu 400 euro pe noapte la un hotel de 4 stele, nu i se va părea ok să dârdâie de frig cu termostatul geopolitic blocat pe marja de ,,democrație liberală” desfășurată între 18-19 grade. Nu, nu i se va părea nici măcar lui normal s-arunce un ochi disperat pe geam pentru a identifica un alt hipster milionar dispus să se bage cu el sub duș pentru ca ghețarii din Antarctica să nu se topească spectaculos și Kremlinul ,,să moară de ciudă”. Chiar și creierul lui adânc îndoctrinat de Greta ,,copilul minune” carbon zero iși va da seama că ceva nu se leagă, căci, până acum ceva timp, comisara bolșevică UE îl învăța cum să se spele temeinic pe mâini să nu care cumva să se molipsească de ,,ceva”, iar acum îl învață că apa, curentul și gazul nu sunt chiar atât de bune și că săpunul trebuie să facă doar un clăbuc, maximum doi și nu spume! Spume minciunoase si mari de tot fac în schimb ei, comisarii de ieri si de azi. Aceste ipocrizii vor fi percepute mai întâi și cu adevărat de oamenii de rând, cu grija plății facturilor la utilități și a pâinii cea de toate zilele pe care cu greu o pun pe masă.

Îmi aduc aminte că, în decembrie 1989, românii revoltați care au intrat în sediile și vilele ștabilor din Partidului Comunist aruncau pe geam tablourile lui Ceaușescu, revolta amplificându-se pe măsura descoperii luxului în care aceștia trăiau, lucruri care relevau tocmai acea ipocrizie de care vorbeam mai sus. Comuniștii dărâmau sate și casele din orașe, mutându-i pe proprietari la bloc, în schimb ștabii comuniști trăiau în vile. În numele plății datoriei externe pe care tot ei au făcut-o, ne dădeau curent electric și căldură cu porția, pe când cartierele rezidențiale ale conducerii de partid și de stat nu aveau nicio problemă în acest sens, căci nici securiștii si nici secretarii de partid sau membrii de vârf din conducerea Partidului Comunist n-aveau baterii de camion, prin vile, pentru a alimenta un bec, când se lua curentul zile în șir, așa cum aveau minerii din Comănești, de exemplu, în ,,vastele” lor garsoniere sau apartamente; la fel si muncitorii din Brașov sau alte centre producătoare directe de energie. Alimentarele comuniste erau mai tot timpul goale; uleiul, laptele, carnea erau produse de ,,lux”, iar bananele și portocalele erau de domeniul științico-fantastic pentru poporul de rând. Pe la 15 ani, taică-meu, doctor fiind, așadar un fel de ,,privilegiat”, mi-a adus vreo 3 banane verzi pentru care am făcut ,,consiliu de familie” pentru a le putea decoji, fapt absolut banal, dar care spune multe. În apartamentul nostru, la fel ca în cele ale minerilor, bateria de camion care alimenta un bec era cel mai de preț mobilier; imaginați-vă însă că nu toată lumea avea acest ,,avantaj”, marea majoritate a oamenilor stand, pur și simplu, în întuneric sau la lumina unor lumânări. Nu, asta nu era în Evul Mediu, nici pe vremea Războaielor Mondiale, căci nu sunt chiar atât de ,,bătrân”, ci în copilăria mea, anume chiar înainte de 1989, doar ce au trecut 32 de ani.

Stabii comuniști nu aveau însă astfel de ,,probleme”, nici cu apa caldă, nici cu încălzirea, nici cu ,,verziturile” și nici cu salamul de soia, ,,eco-modificat genetic” pe care-l mânca doar poporul.

La fel este și acum Ursula-Macron împreună cu ,,partidul” universal roșu-roz; fiți convinși că nu bagă în ei nici soia de tip greiere și nici dușuri comune, nu trăiesc nici la bloc și nu se deplasează pe trotinete, nu donează milioanele de euro din conturile personale nici pentru pinguinii de la Poli și nici pentru refugiații din toate colturile lumii. Comisarii nu-și schimbă modul de viață, ci ne impun nouă un mod de viață din care scot viața.

,,Noul” Komintern, ”noul” comunism, se va prăbuși sub propria greutate ideologică care este împotriva firii. Am de asemenea convingerea că substitutele lui nu vor reuși să-i smintească pe oameni, căci s-a ajuns, sau se va ajunge în curând, ca orice formă de amăgire să fie respinsă printr-un ,,uimitor” instinct de rezistență națională, tocmai datorită agresiunii extrem de puternice care se manifestă în aceste vremuri. Timpul națiunilor este deasupra vremurilor; Timpul Divin va frânge clipele trecătoare printr-o singură Cale. Aceasta nu este nici prima, nici a doua, nici a treia, nici a nu știu câta cale, este singura, Calea – Adevărul, Viața si Hristos, care, ,,exprimată” din punct de vedere să zicem laic, politic, sună așa:

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Autor: Mihail S. Târnăveanul – medic, președintele Asociației Calea Neamului

Citește și: MIHAI TÎRNOVEANU – Naționalism