LAURIAN STĂNCHESCU – Scrisoarea – Moților și a Moațelor – către politicieni!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Scrisoarea – Moților și a Moațelor – către politicieni!

Jurământul Moților și al Moațelor!

ȚEBEA -11 Septembrie – 2022!

Omagierea Eroului Națiunii Române – Avram Iancu – Eroul Moților!

Proiect parlamentar – Laurian Stănchescu – Lege a Statului Român și Decret Prezidențial!

Mesaj din Apuseni… !

De la moți și moațe – se aude vuiet furtunos!

Moții și moațele Apuseniului – interzic nepatrioților politicieni – defilarea prin fața sfântului mormânt al Tribunului Românismului!

Moții și moațele din Apuseni – oameni de cremene și tribuni ai Crăișorului – nu-l mai lasă pe Eroul lor pe mâna politicienilor!

Țebea -2022 – va fi redată Crăișorului – în onorul tulnicelor!

Politicienii să-și facă cimitir cu eroi parlamentari, Țebea este sanctuar moțesc, nicidecum tribună parlamentară! Țebea și Mormântul lui Avram Iancu – sunt Ierusalimul Românesc, aici au loc cruciații românismului! Sângele Țebei este încă viu, vuiește din pământ – ca o rugăciune subpământeană!

Moții și moațele Apuseniului – vă spun să nu veniți la Țebea – este Golgota Neamului și Templu geto-dacic, voi nu mirosiți a busuioc sfințit și nu vă curg lacrimi sărate pe suflet!

Nu călcați Țebea în picioare – tălpile voastre au întuneric și neant – nu au înscrisuri de la voievozi și cărturari, nu au pisanii de la martiri și mucenici români! Tălpile voastre nu merg cu sfială și smerenie, tălpile voastre, sfărâmă idealurile Crăilorului și Evanghelia Testamentului său!

Laurian Stănchescu – scriitor, jurnalist, istoric literar – mesagerul moților și al moațelor din Apuseniul mântuitor de neam!

Citește și: LAURIAN STĂNCHESCU – Comunicat de Presă!