REDACȚIA – D`ALE LUI MIHAIU…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nu cred că voi schimba direcția națiunii cu acest #editorial, dar cred că incepem să ne dăm seama unde am ajuns…

“Avem un peisaj de carnaval. Carnavalul trei. O consilieră isterică face o descindere și apoi cere arestarea și închiderea unui patron care are o cârciumă, dar e plecat în vacanță. Un filozof național cere oprobriul public împotriva unui poet național. Moldoveanul antreprenorial Mandachi cere arestarea croitoresei Budeanu. Un lider local PNL cere interzicerea doctoriței Flavia Groșan pe toate posturile. Un tâmpit amenință cu moartea Teatrul Evreiesc. Hodoronctronc.

Ziariștii aleargă după tot felul de oameni și locuri, fără mască. Acum l-au prins pe ministrul Sănătății într-o sală goală și l-au denunțat la știri.

Un altul cere arestarea tuturor manifestanților de duminică, din 24 de orașe.

Un cetățean, văzând fumul din curtea vecinilor, sună la 112 reclamând o petrecere monstru care, de fapt, era un grătar simplu într-o familie tradițională.

Realitatea începe să se distorsioneze psihotronic. Nu știm dacă e război hibrid sau o ia lumea ușor la vale.

Poliția întreabă în mod obișnuit minori pe stradă: „Vrei să te încătușez sau să-ți dau șuturi în cur!?”

Concursul național de turnătorie, înfierare și amenzi e în plină desfășurare.

Cei buni sunt cei care ascultă și îndeplinesc întocmai măsurile impuse. Cei răi sunt cei care se revoltă și nu mai cred în nimeni și nimic. Avem activiști buni și răi. Aidoma acelor pionieri fruntași ai demascărilor celor care nu se aliniază. „Tovarăși, să demascăm elementele declasate, reacționare, care uneltesc împotriva noii orânduiri!”

Oamenii se privesc cu ură când văd pe cineva fără mască. Și viceversa.

Denunțul redevine un sport național. Tradiție…”

Restul în link:

https://b365.ro/sa-i-arestam-amendam-interzicem-zidim-concurs-national-de-turnati-va-aproapele-ca-pe-sine-insiva-411536/?fbclid=IwAR0y6ohxjmZEkExa-1J2tXqFU2DIZaQfX6JRDuLhJr2XBSJU5bFCQElwT1E