LAURIAN STĂNCHESCU – România Patriotismului Pașoptist! Întâlnirea Patrioților Pașoptiști la Alba Iulia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Întâlnirea Patrioților de la Alba Iulia pe 27 Martie -de ziua unirii Basarabiei cu Țara Mamă! Vin patrioți din toată Țara, se înființează un Partid pentru promovarea valorilor naționale, pentru redarea demnității naționale prin fapte și schimbarea mentalității în Justiție, Cultură, Învățământ, Cercetare, Sport, Administrație, Armată, Poliție și Jandarmerie, Sistemul Sanitar…

Pensionarii, studenții, elevii olimpici…. vor fi chemați să participe la renașterea națională! Ne adunăm în Inima Românismului ca să înălțăm Tricolorul și românismul în sufletele tuturor românilor doritori de o viață demnă, civilizată, cu visuri împlinite pe acest pământ.

Este un moment istoric! Trebuie să dovedim responsabilitate, luciditate, asumarea destinului patriei, împlinirea aspirațiilor și a idealurilor scrise cu sânge de înaintași pe pereții temnițelor sau pe câmpuri de luptă… !

Altfel,… vom fi aruncați de hazardul istoriei în cel mai negru neant, fără dreptul de a ne exprima sentimentele, fără identitate, fără să lăsăm în urma noastră… civilizația noastră străveche…. și generațiile de urmași ai lui Mihai Eminescu, Voievodul Limbii și Culturii Române!

Laurian Stănchescu, scriitor, jurnalist, istoric literar!

 

pasopt

”NOUA OPȚIUNE A ROMÂNILOR”

Partidul AUR a fost demascat, în curând va fi o amintire!

Duminică 20.03.2022, în municipiul Tg-Jiu, orașul lui Tudor Vladimirescu, Constantin Brâncuși și al Ecaterinei Teodoroiu, PATRIOȚI și peste 60% dintre fondatorii partidului AUR din toată România s-au întâlnit în ședință comună. După luări de cuvânt și dezbateri argumentate aceștia au hotărât înființarea unui nou partid care să reprezinte cu adevărat valorile patriotice reale, totodată desprinderea din partidul AUR deoarece nu se mai regăsesc pe linia gândirii actualei conduceri naționale AUR în frunte cu GEORGE SIMION.

În acest sens s-a format un grup de inițiativă pentru organizarea noului partid în toate județele României și în Diaspora. Prin prezentul comunicat le transmitem tuturor românilor care sunt cu adevărat patrioți și doresc cu adevărat binele României să vină alături de noi în noul proiect ”NOUA OPȚIUNE A ROMÂNILOR”.

De curând am descoperit că GEORGE SIMION este creația SISTEMULUI și că este controlat de actualii interlopi care conduc România. GEORGE SIMION este finanțat de Sebastian Ghiță (fugarul – trădător de țară). GEORGE SIMION, de când a ajuns în parlament, a început să își arate adevărata față, mai precis

GEORGE SIMION împreună cu executanții personali au început să dea afară adevărații PATRIOȚI și să aducă oameni corupți de la alte partide care au mai fost deputați și, totodată, să dărâme partidul AUR, construit din oameni simpli, sinceri și onești.

Noi, autenticii PATRIOȚI, vom construi adevărata democrație pentru scumpul nostru popor român. Societatea civilă din România este foarte bulversată și totodată nu își aduce contribuția pentru a avea un PARTID care să confere ROMÂNIEI un statut de națiune liberă fără alte influențe din exterior. Noțiunea de „societate civilă” nu este univocă. Ce semnificație are situația când cele mai diverse curente politice se poziționează de partea societății civile?

(A consemnat – Elena Mihail Fănică, Gazeta Românilor)